fbpx

Csípőnyitó Workshop

A hatha jóga gyakorlatai között sok olyan van, ami a csípő körüli izmokkal foglalkozik, nem véletlenül.

A medence megfelelő helyzete, stabilitása, a csípő nyitottsága fontos a test egészsége szempontjából, a tartást alapvetően meghatározza. Ezeknek az izmoknak a megrövidülése gyakran okoz hátfájást, de állhat nyaki, térd- és bokaproblémák mögött is.

A jóga azonban nemcsak a testre, hanem az elmére, az érzelmekre is hat. A csípő nyitása felszabadító, mivel ennek a területnek a nyújtása a rég elraktározott sérelmek, feszültségek, félelmek feloldódását segíti elő.

A workshopon a közös gyakorlást követően szó lesz a csípő felépítéséről, mozgástartományáról, működéséről és arról, mely irányokba, miként érdemes dolgozni vele. Megbeszéljük, hogyan lehet harmonikusan nyitni és erősíteni a csípőt és természetesen átültetjük majd az elméletet a gyakorlatba, részletesen kielemezzük az egyes ászanákat.

Ez a tanfolyam neked szól, ha kompenzálnád a sok ülést és mozgásszegény életmódot, ha szeretnél több figyelmet szentelni a csípődnek, megismerni vagy továbbfejleszteni a csípő nyitását támogató gyakorlatokat kihasználva a tanfolyamos alkalom előnyeit és szívesen támogatnád jógaászanákkal a nemiséghez, kapcsolatokhoz tartozó érzelmek kiegyensúlyozását.
Minden érdeklődőt szeretettel várok!

VEZETI: Palotás Réka

HELYSZÍN: Sankalpa Jóga és Mozgás Műhely

IDŐPONT: 2020.07.04. 15.00-17.00

ÁRA: 5.500 Ft

Bejelentkezés programra-Csípőnyitó Workshop