Tanfolyamok, workshopok

Tavaszi Jógatábor

2019. 05.16-19. Iglauer Park, Városlőd

Kapcsolódj ki a rohanó hétköznapokból, újulj meg a Sankalpa Tavaszi Jógatáborában!

Május közepén egy kis időre magunk mögött hagyjuk a mindennapok nyüzsgését, hogy a Jóga és a természet segítségével megpihenjünk, töltekezzünk. Várunk szeretettel minden kezdő és haladó gyakorlót!

Tervezett program:

Sok-sok jóga
Reggeli meditáció
Mélyrelaxáció
Jógaterápia
Pránajáma
Előadás és workshop a légzésről
Tibeti hangtálas hangfürdő
Jóleső beszélgetések
Meglepetés kirándulás sziklamászással

Az elvonulás programját úgy állítottuk össze, hogy kezdő és haladó szinten is legyen lehetőséged elmélyülni a gyakorlásban, részt venni egy igazi megújulásban, megtapasztalni különböző meditációs és relaxációs technikákat, a légzés fontosságát és szerepét a mindennapokban, hogy foglalkozásokon és beszélgetéseken keresztül bepillantást nyerhess a jóga egyéb eszközeibe is. A tábor célja, hogy olyan eszközöket adjunk a kezedbe, melyeket a hétköznapokban önállóan tudsz használni jól-léted érdekében.

Helyszín: a mesébe illő Iglauer Park Városlődön, egy csodálatos villa az Üveg-hegy oldalában. Körülötte park, hatalmas platánokkal, ősi kínai páfrány- és égig nyúló amerikai duglaszfenyők.
Elhelyezés: 2-3 és 4 ágyas szobákban, villaépületben.
Jelentkezés: e-mailen palotasreka77@gmail.com
Ellátás: Teljes ellátás napi háromszori vegetáriánus étkezéssel (első és utolsó nap ebéddel kezdünk, illetve zárunk).

Részvételi díj: 58.000 Ft/fő, ami tartalmazza a szállást, teljes ellátást, valamint a programokon való részvételt.
A részvételi díjat befizetheted személyesen a Sankalpa Jóga és Mozgás Műhelyben vagy utalással a jelentkezéskor e-mailben kapott számlaszám alapján.
Jelentkezési határidő: 2019. május 06.
A helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre (max 15 fő), ezért érdemes mihamarabb foglalnod!

Jelentkezésedet előleg befizetésével tudjuk elfogadni, melynek összege 20.000 Ft.
Lemondási feltételek: május 06-ig történő lemondás esetén a részvételi díjból levonásra kerül az előleg összege, április 06-10 között a részvételi díj fele, ezután a teljes díj.

Oktatók: Palotás Réka, Kaskötő Lilla, Olaszy Csaba. Vendégünk lesz Csíky Ferenc rehabilitációs szakember, terapeuta.

Kérdés esetén írj nekünk fb üzenetet vagy e-mailt (palotasreka77@gmail.com), vagy keress minket telefonon a +3630 497 8885-ös számon vagy személyesen a Sankalpában! 🙂

Hangfürdő jóga nidra mélyrelaxációval

2019. 04.27. 19:00-20:30

Április utolsó szombatján egy különleges, jóga nidrával egybekötött hangtálas relaxációra várunk minden kikapcsolódni és feltöltődni vágyót.

A jóga nidra egy olyan relaxációs technika, amellyel teljes fizikai, mentális és érzelmi ellazulást érhetünk el. A gyakorlat közben az érzékek visszavonásával az elme egy éber, mégis oldott, relaxált állapotba kerül, a fizikai test pedig megpihen.

Ez a relaxációs technika alkalmas a stressz hatásainak enyhítésére, a koncentrációs készség és a memória javítására, a kreativitás fejlesztésére, elavult gondolati és viselkedési mintáinktól való megszabadulásra és új célok kitűzésére és megvalósítására, de különböző fizikai tüneteket is hatékonyan képes megszüntetni.

Ezeket a pozitív hatásokat egyesítjük a hangterápia hatásaival, beleengedve magunkat a hangtálak gyógyító hangjai és rezgései által létrehozott térbe, ahol megpihenünk és új energiákkal töltődünk fel. A hangfürdő után sokkal energikusabbak, kipihentebbek és kiegyensúlyozottabbak leszünk. hiszen a hangtálak segítenek visszanyerni a természetes egyensúlyi állapotunkat fizikai, mentális és érzelmi szinten is.

A foglalkozás időtartama 90 perc.
Ára: 2500 Ft
A hangfürdőt vezeti: Kaskötő Lilla, hangterapeuta

Ajánlott kényelmes, réteges öltözék, mert a relaxáció a földön, matracokon történik. Matracok, plédek és párnák vannak a helyszínen.

Jelentkezés céljából és további információkért keresd Lilla Kaskötő-t (kaskoto.lilla@gmail.com / +36 30 732 1428).