fbpx

„…ha egyszer elkezdjük gyakorolni a jógát, felismerjük a vele járó boldogságot.”

/Pattabhi Jois/

Ilyen egyszerű. Nincs más szabály vagy előfeltétel, csak gyakorolj és élvezd az utat!

Aktuális témánk:

Mi a Fasciális Jógaterápia?

A fascia egy háromdimenziós kötőszöveti hártya a testünkben, mely mindent mindennel összeköt és egyben tart minket. Feszülései, mintázata határozzák meg testtartásunk és mozgásunk. Ez a hálózat nagy mértékben alkalmazkodóképes. És itt jövünk mi…

Rólam: 

Palotás Réka vagyok, jógaoktató, mozgásterapeuta, tanár. Több mint 10 éve foglalkozom jógával, ezen keresztül formálódott gondolkodásom, szemlélet – és életmódom.

Fontos számomra, hogy folyamatosan tanuljak és tapasztaljak, így egy jógaoktatói továbbképzés alkalmával belekóstolhattam az integrált manuális terápia világába, mely nagy hatással volt rám és megerősített abban, hogy nem hiábavaló elmélyíteni anatómiai ismereteimet.

 

Lenyűgöz az emberi test összetettsége, a testtel való mozgásos foglalkozás és manuális terápia alatt,  testi feszültségek oldása, testi bajok kezelése történik, az eredmény mégis sokkal messzebbre mutat… 

Minden egy egységet alkot bennünk. “Alrendszereink” oda-vissza hatnak egymásra. Így a lelki örömök és bajok látszanak a testen és fordítva: a testtel való munka visszahat a lélekre.

 

 

 

Csoportos jógaórák:

Sankalpa Jóga és Mozgás Műhely (1073 Budapest, Erzsébet krt.54. )

Kedd               17.45-19.15.     Flow jóga

Szerda           17.45-19.15      Gerincjóga 

Csütörtök      17.34-19.15      Hatha jóga

Egyéni terápiák:

TestStúdió (1012 Budapest, Mátray u. 5-7.)

 

Csütörtök 8.00-16.00

 

Sankalpa

 

2016 óta oktatok a Sankalpa Jóga és Mozgás Műhelyben,  2018 óta vezetem, számos jógatábort szerveztem az elmúlt években a Stúdió égisze alatt.

Célom, a jóga elméletének és gyakorlatának továbbadása, egy olyan családias, odafigyelő légkörben, ahol érdemi közös munka folyik a gyakorlókkal, ahova érdemes eljönni és egy kis időre kiszakadni a mindennapi rutinból, és ahonnan mindenki hazavihet magával valami  értékeset. Szeretettel várlak óráimon.