Óratípusok

Gerincjóga, Hatha jóga, Flow jóga, Astanga, Meditáció, Magánóra

Gerincjóga

A  gerincjóga gyakorlatai harmonikusan erősítik és nyújtják az izmokat, dolgoznak az ízületekkel , a kötőszöveti rendszerrel, kiegyensúlyozzák az érzelmeket, az idegrendszer működését, támogatják a szervezet öngyógyító folyamatait, segítenek egy egészségesebb, jobb életet kialakítani.

Hatha jóga

Az órákon nagyobb hangsúlyt kap a testi gyakorlás, melynek célja a fizikai test egészségének helyreállításán túl a tudati történések befolyásolása, a tudatműködés kiegyensúlyozása,  a finomenergetikai blokkok oldása, a finomabb érzetek megtapasztalása, és az elme elcsendesítése. Tematikus órákon egy-egy terület kiemelt szerephez jut.

Flow jóga

Flow gyakorlás során az ászanák folyamatosan követik egymást, az adott ászana sosem végcél, csupán a következő póz kiindulópontja. Így a figyelem áthelyeződik az egyes ászanákról a légzésre és a mozgás folyamatára, az áramlásra és a mozgás végül meditációvá válik.

Astanga

Az Astanga Vinyásza rendszerében hat ászanasorozatot gyakorolhatunk. Ezek úgymond kötött sorozatok, vagyis az ászanák előre meghatározott sorrendben követik egymást. Az első sorozat a jóga csikitsza, vagyis jógaterápia.

Meditáció és beszélgetés

Meditáció természetes, eredeti állapota a tudatnak, mentes minden törekvéstől és figyeléstől is. Nem lehet akaratlagosan előidézni, csak előkészíteni a megtörténését. Az óra célja ezeknek az előkészületeknek a gyakorlása és a tapasztalatok megbeszélése, hogy mindannyian átadhassuk magunkat végül a tiszta létezés örömének.

Magánóra

A csoportos jógaórák mellett szeretnénk figyelmedbe ajánlani a magánórák lehetőségét is. Ideális választás, ha szeretnél a csoportos óráktól eltérő időpontban jógázni, biztos alapra vágysz az otthoni gyakorláshoz, elmélyítenéd tudásod egy általad választott területen belül, esetleg személyre szabott gyakorlatsorokkal támogatnád fejlődésed.

Palotás Réka: +36 30 497 88 85

Fasciális jógaterápia, Egyéni integrált manuális terápia

A fasciális jógaterápia hatékony eszköz a testben megjelenő feszülések, egyenlőtlenségek oldására, az egyéni különbségek figyelembe vételével, a jóga egyénre szabott gyakorlatainak megválasztásával.

Integrált manuális terápia célja a test öngyógyító folyamatainak aktiválása, a könnyed és fájdalommentes mozgás visszanyerése biztonságosan és hatékonyan alkalmazható manuális technikák segítségével.

Palotás Réka: +36 30 497 8885

Egyéni tibeti hangtálas kezelés

A kezelés során a hangtálakat a testre helyezzük, így a csoportos hangfürdőnél intenzívebb hatás érhető el, mivel a hangtálak közvetlenül érintkeznek a testtel. A foglalkozás célja lehet relaxáció, stresszoldás, de terápiás célra is alkalmazható, például fizikai fájdalmak vagy lelki eredetű problémák, függőségek kezelésére. Időtartam: 90 perc Ára: 6500 FT 

 Kaskötő Lilla

Kérlek jelentkezz be:

+3630 7321428

kaskotolilla@gmail.com

Szenvedélyed a jóga? 

Csatlakozz hozzánk!