fbpx

Óratípusok

Gerincjóga, Hatha jóga, Flow jóga, Astanga, Meditáció

Gerincjóga

 

Azoknak ajánljuk, akik még nem jógáztak, eddig mozgásszegény életmódot folytattak, esetleg sokat ülnek a munkahelyükön és tetőtöl talpig átmozgatnák testüket, szeretnék feloldani a napi stresszt.

Hatha jóga

Ezt az óratípust válaszd, ha nagyobb hangsúlyt fektetnél az ászanák gyakorlására, és elméd elcsendesítésére, ha kipróbálnád hogyan hat egymásra a testgyakorlás, finomenergetika és tudatműködés. Kezdő órákon nincs szükség semmilyen előzetes tapasztalatra.

Flow jóga

Ez lesz a kedvenc órád, ha szereted a dinamikus gyakorlást, és nyitott vagy megtapasztalni az ászanák és ászanák közötti átmenetek folyamatos áramlását a légzéssel.

Astanga

Az astanga jóga napjaink egyik legelterjedtebb jógairányzata, mely a légzés és mozgás összhangján alapul. Kötött sorozatokból áll, melyek kitartó gyakorlása révén elérhető a testi, mentális és spirituális boldogság.

Meditáció

A meditáció egy olyan tudatállapot, melyben az összpontosítás folyamatosan áramlik és amely állapotban egy különlges boldogságérzet, a szat csit ánanda, a puszta létezés boldogsága természetes. Ez az állapot mindenki számára elérhető. Gyere és gyakorolj velünk együtt, hogy megtapasztald mi meditáció és mi nem az.

Szenvedélyed a jóga? 

Csatlakozz hozzánk!