Óratípusok

Gerincjóga, Hatha jóga, Tematikus Hatha jóga, Integrált jóga, Fasciális jógaterápia, Flow jóga, Astanga, Magánóra

Gerincjóga

A  gerincjóga gyakorlatai harmonikusan erősítik és nyújtják az izmokat, dolgoznak az ízületekkel , a kötőszöveti rendszerrel, kiegyensúlyozzák az érzelmeket, az idegrendszer működését, támogatják a szervezet öngyógyító folyamatait, segítenek egy egészségesebb, jobb életet kialakítani.

Hétfő 19.30 – Réka

Csütörtök 17.45 – Lilla

 

Hatha jóga, Tematikus Hatha jóga, Integrált jóga

Az órákon nagyobb hangsúlyt kap a testi gyakorlás, melynek célja a fizikai test egészségének helyreállításán túl a tudati történések befolyásolása, a tudatműködés kiegyensúlyozása,  a finomenergetikai blokkok oldása, a finomabb érzetek megtapasztalása, és az elme elcsendesítése. Tematikus órákon egy-egy terület kiemelt szerephez jut. 

Kedd 19.30 – Alexa

Kedd 19.30 – Csaba

Csütörtök 17.45 – Brigi

Csütörtök 19.30 – Alexa

Szombat 10.00 – Brigi

Fasciális jógaterápia

A fasciális jógaterápia célja a testben megjelenő feszülések, fájdalmak, egyenlőtlenségek oldása a fasciális láncok ismerete alapján, az egyéni különbségek figyelembe vételével, a jóga egyénre szabott gyakorlatainak megválasztásával és manuális terápiával.

Magánóra egyeztetett időpontban – Réka

Kérlek jelentkezz be:

+3630 497 8885

Flow jóga

Flow gyakorlás során az ászanák folyamatosan követik egymást, az adott ászana sosem végcél, csupán a következő póz kiindulópontja. Így a figyelem áthelyeződik az egyes ászanákról a légzésre és a mozgás folyamatára, az áramlásra és a mozgás végül meditációvá válik.

Kedd 17.45 – Réka

Astanga

Az Astanga Vinyásza rendszerében hat ászanasorozatot gyakorolhatunk. Ezek úgymond kötött sorozatok, vagyis az ászanák előre meghatározott sorrendben követik egymást. Az első sorozat a jóga csikitsza, vagyis jógaterápia.

Kedd 17.45 – Lilla

Csütörtök 19.30 – Csaba

Magánóra

A csoportos jógaórák mellett szeretnénk figyelmedbe ajánlani a magánórák lehetőségét is. Ideális választás, ha szeretnél a csoportos óráktól eltérő időpontban jógázni, biztos alapra vágysz az otthoni gyakorláshoz, elmélyítenéd tudásod egy általad választott területen belül, esetleg személyre szabott gyakorlatsorokkal támogatnád fejlődésed.

Réka +3630 4978885

Lilla +3630 7321428

Szenvedélyed a jóga? 

Csatlakozz hozzánk, hogy első bérletedet 20% kedvezménnyel vásárolhasd meg!