Hatha jóga Sankalpa stúdió

Hatha jóga

A Hatha jóga célja nem csak a fizikai test egészségének helyreállítása, hanem az ászanák elsajátításával a finomenergetikai blokkok oldása és a finomabb érzetek megtapasztalása, ezzel a gyakorló tudatának megnyitása a tapasztalás szubtilisabb szintjei felé.

A tradicionális Hatha jóga elsődleges célja az élet meghosszabbítása, és egy kényelmes, boldog létezés a testben.

Sankalpa Jóga - Bakó Ádám

Astanga jóga

Az Astanga Vinyásza rendszerében hat ászanasorozatot gyakorolhatunk. Ezek úgymond kötött sorozatok, vagyis az ászanák előre meghatározott sorrendben követik egymást. Az első sorozat a jóga csikitsza, vagyis jógaterápia.

Palotás Réka jógaoktató

Csípőnyitás

A medence nem megfelelő helyzete sok esetben okozhat háti, nyaki problémákat, továbbá kihat a teljes gerincre, a térdekre és bokákra is.

A gyakorlatokkal megnyújtjuk, illetve lazítjuk a csípő izmait. Hatunk a comb elülső, hátsó, belső és külső izmaira, a farizmokra, a medence, alhas és derék izmaira.

Gerincjóga

Az itt gyakorolt ászanák képesek kiegyensúlyozni az izomrendszert, támogatják a szervezet öngyógyító folyamatait, harmonizálják a hormonális háztartást, a keringést és az energetikai folyamatokat is.

A Gerincjóga órák a gyógytorna, gerinctorna anatómai alapjaiból kiindulva a hatha jóga és a különböző mozgásterápiák gyakorlatait integrálva segítenek a helyes testtartás, testtudat kialakításában és a helyes légzés elsajátításában.

Tibeti jin jóga

Az 5 tibeti rítus és a jin jóga gyakorlatait kombináló óratípus kezdőknek és haladóknak is ajánlott.  Kevésbé erőteljes mint egy dinamikus hatha óra, de aktívabb mint egy Jin óra, így tökéletes egyensúlyt teremt,  egyszerre energetizál és ellazít.

Meditációs és önismereti óra

Sokan szeretnének más életet. Egy jobb életet. Kevesebb stresszt, egészséget és örömet, nagyobb szabadságot megélni. Vannak akik úgy gondolják, hogy mindezekért a környezetük a felelős, amíg a körülményeik nem változnak az életük sem változhat.

Integrált Manuális Terápia

Manuális terápiával lehetőségünk van oldani a feszüléseket a kötőszöveti rendszer kezelésén keresztül. A kezeléssorozat célja a test regenerációs folyamatainak aktiválása, a fájdalmak megszüntetése, testtartás javítása, harmonikus, energia hatékony mozgás kialakítása, támogatása.

Magánóra

A csoportos jógaórák mellett szeretnénk figyelmedbe ajánlani a magánórák lehetőségét is.

Több oka is lehet annak, hogy valaki a magánórát választja.