Hatha jóga Sankalpa stúdió

Hatha jóga

A Hatha jóga célja nem csak a fizikai test egészségének helyreállítása, hanem az ászanák elsajátításával a finomenergetikai blokkok oldása és a finomabb érzetek megtapasztalása, ezzel a gyakorló tudatának megnyitása a tapasztalás szubtilisabb szintjei felé.

A tradicionális Hatha jóga elsődleges célja az élet meghosszabbítása, és egy kényelmes, boldog létezés a testben.

Palotás Réka jógaoktató

Gerincjóga

Az itt gyakorolt ászanák képesek kiegyensúlyozni az izomrendszert, támogatják a szervezet öngyógyító folyamatait, harmonizálják a hormonális háztartást, a keringést és az energetikai folyamatokat is.

A Gerincjóga órák a gyógytorna, gerinctorna anatómai alapjaiból kiindulva a hatha jóga és a különböző mozgásterápiák gyakorlatait integrálva segítenek a helyes testtartás, testtudat kialakításában és a helyes légzés elsajátításában.

Novák Hanna jógaoktató, Sankalpa

Stresszoldó jóga

Az órán a Hatha Jóga eszközeivel dolgozva lehetővé válik az alapvető egészségi állapot javítása, és a pszichés egyensúly megteremtése is.

A fizikai gyakorlás segít kioldani a nyakizmokban, a vállakban, gerincben és a csípőben is megjelenő feszültségeket, ellensúlyozva az ülőmunka, a feszített élettempó és a mindennapos stressz káros hatásait.

Palotás Réka jógaoktató

Csípőnyitás

A medence nem megfelelő helyzete sok esetben okozhat háti, nyaki problémákat, továbbá kihat a teljes gerincre, a térdekre és bokákra is.

A gyakorlatokkal megnyújtjuk, illetve lazítjuk a csípő izmait. Hatunk a comb elülső, hátsó, belső és külső izmaira, a farizmokra, a medence, alhas és derék izmaira.

Manuális terápia

Manuális terápiával lehetőségünk van oldani a feszüléseket a kötőszöveti rendszer kezelésén keresztül. A kezeléssorozat célja a test regenerációs folyamatainak aktiválása, a fájdalmak megszüntetése, testtartás javítása, harmonikus, energia hatékony mozgás kialakítása, támogatása.

Magánóra

A csoportos jógaórák mellett szeretnénk figyelmedbe ajánlani a magánórák lehetőségét is.

Több oka is lehet annak, hogy valaki a magánórát választja.