December 03 – December 09.

Hétfő

 • Kezdő Astanga

  Fanni – kisterem

 • Gerincjóga kezdő

  Réka – nagyterem

Kedd

 • Flow jóga haladó

  Réka – nagyterem

 • Meditációs és önismereti óra

  Vanda – nagyterem

Szerda

Csütörtök

Péntek

Szombat

 

Mi a különbség a kezdő és a haladó órák között?

Kezdő Hatha jóga

Kezdő Hatha órákon nagy hangsúly kerül az ászanázásra, azok pontos kivitelezésére az irányok tudatosítására. Itt a könnyebb ászanákkal és alapvető légzőgyakorlatokkal foglalkozunk, de érintünk néhány tisztító gyakorlatot és koncentrációs gyakorlatokkal haladunk a meditáció felé.

Teljesen kezdőknek és haladóbbaknak is ajánljuk a biztos alapok megszilárdítására.

Haladó Hatha jóga

Haladó Hatha órán lehet kiemelten egy terület a “témánk”, nehezebb, haladóbb pózokkal gyakorlunk, a kezdő órához képest lassabb vagy éppen gyorsabb ütemben. A fizikai gyakorlatok célja a tudati történések befolyásolása. A Hatha jóga minden eszközével, főleg ászanák, pránajáma gyakorlatok, kriják, energetikai zárak (bandhák) tudatosításával és segítségével fejlesztjük a fizikai és energetikai testet.

Cél a tudatműködés kiegyensúlyozása.

Kezdő Gerincjóga

A kezdő órákat azok számára ajánljuk, akik most kezdik el a Hatha jógát. Sokan nem tudják, hogy érdemes az alapokkal kezdeni. A Hatha órákon látjuk, hogy sok embernek nehéz a kezdő óra is. Érdemes a Gerincjógával kezdeni vagy párhuzamosan végezni a Kezdő Hatha jógával. Nagyon-nagyon jó mozgásforma azoknak is, akik 8 órát ülnek egy irodában és szívesen mozognának valamit vagy oldanák a napi stresszt.

Jó tudni!

 • Külön recepciónk nincs, stúdiónk a foglalkozások előtt és után 30 perccel tart nyitva.
 • Legkorábbi óránk reggel 7 órakor kezdődik, legkésőbb este fél 10-kor térünk nyugovóra.
 • A recepció melletti belső sarokban, óra után lehetőséged nyílik, hogy ülőpárnákon kényelmesen elidőzz egy tea vagy ismerősöd társaságában. Gyógyteáinkat ajándékba kapod, hogy tovább tisztulhass és segítsd szervezeted a gyógyulásban.
 • Ha azt tapasztalod, hogy a teremben még foglalkozás zajlik, kérlek őrizd meg csendességedet és tiszteld mások csendbe érkezését. Ezen kívül természetesen bátran kiadhatod a hangod!:)
 • Minden látogatáskor kérlek ügyelj a tisztaságra! Az öltözőkbe, mosdókba és a terembe cipővel nem léphetsz be! Tiszteld a hely belső tisztaságát letéve még az előtérben a külvilág piszkát, zaját.

Itt találsz minket!

Sankalpa jógastúdió, Budapest