Meditáció&Beszélgetés


A foglalkozás egy pár perces könnyed meditációval indul, melynek szerepe az elcsendesedés, összehangolódás, megérkezés. Remélhetően ennek hatására a kevésbé lényeges dolgok eltűnnek az elmédből, és a kérdések idejében már csak a valóban mélyen foglalkoztató témák kerülnek felszínre.

 app6480phnet

A meditációhoz természetesen kapsz segítséget, útmutatást, de tudnod kell, hogy ezt nem csinálhatja helyetted senki, így a Te teljes jelenléted, figyelmed szükséges lesz.

Bármilyen kérdést feltehetsz a foglalkozás alkalmával nekem, vagy bárki másnak is a jelenlévők közül. Javasolt azonban, hogy olyat kérdezz majd, ami vagy nagyon vonz, vagy nagyon taszít.
Javasolt a választ nem elhinni és nem tagadni. Próbáld meg inkább megfigyelni azt magadban, a saját életedben.
Ha lehetséges, ne csak a kérdésed után figyelj, hanem előtte is. Ebben az esetben előfordulhat, hogy nem lesz szükség a kérdés feltételére, mert a választ megkaphatod akkor is, ha valóban figyelsz önmagadra.

A foglalkozás adományos jellegű. Az általunk javasolt adományok: 500Ft, 1000Ft, 1500Ft
Ennek fényében természetesen lehetőséged nyílik arra, hogy ettől eltérő összeggel támogasd a foglalkozást, illetve ha csak arra van lehetőséged, ingyen is részt vehetsz rajta. Az adományt mindenkinek magához és ahhoz mérten érdemes megtennie, hogy hogyan érezte magát és mit kapott, vagy éppen hagyott ott a foglalkozáson.

A fent leírtak mellet érdemes tudni, hogy nem a kérdések és a válaszok fontosak, hanem csak az, hogy figyelj. Ez az, ami a valódi tapasztalást, változást eredményezi majd.

Időpont: Szombat 19:45-21:15-ig