Interjúk

Nagy Alex

Hatha jóga oktató, Sportoktató

“Gyertek jógázni, nagyon jó, benne van a nevében!” - nevet Alex beszélgetés közben. Ő a Sankalpa Jógastúdió vezetője. Élettapasztalat adta bölcsesség és nyugalom árad a lényéből. Fontos számára a hitelesség, a képzettség, az összhang. Hátat fordított eddigi életének és most már kizárólag a jógával és a stúdióval foglalkozik.

Tovább az interjúhoz!


Palotás Réka
Hatha és Gerincjóga oktató


Felmondta az állását azért, hogy életét a jógának szentelhesse. Egy napon úgy döntött, hogy jógával kezdi az új évet. Így talált rá a Sankalpa Jógastúdióra. Ott is maradt. Fontos számára a csend és az, hogy az emberek kezébe valódi eszközöket adhasson.


Tovább az interjúhoz!


 

Bakó Ádám

Hatha jóga oktató


Fiatalon lett oktató, de szerinte nem ő az egyetlen.Csupán az volt a célja, hogy az oktatói képzés elvégzésével még jobban el tudjon mélyedni a gyakorlatokban. Számára is meglepetés volt, hogy vonzza az oktatás.


Tovább az interjúhoz!


 

Kotroczóné Novák

Hatha és Stresszoldó Jóga oktató


Komoly betegségből gyógyította meg magát a jógaterápia, majd később a jóga gyakorlása által. A jógával megváltozott az élete, és ennek a lehetőségét szeretné átadni az óráira járóknak is. A Sankalpában azért tanít szívesen, mert itt valóban jógáznak az órákon, szó szerint.


Tovább az interjúhoz!