“Minden családban kell, hogy legyen valaki, aki jobban oda tud figyelni a sors üzeneteire.”

“Önismeret a Védikus asztrológia fényében” előadássorozat

Szerelem, döntés, életút, egészség, betegség, anyagi helyzet

Előadás és workshop
Következő előadás időpontja: 2019. január 18., péntek

Az előadást tartja: Dragan Milunovits

Életünk során a legkülönfélébb kérdésekkel, problémákkal, élethelyzetekkel találkozunk.

Mikor jön el a nagy szerelem? Mennyire illek össze a párommal? Mit tegyek, ha döntés előtt állok? Hogyan tudnék meggazdagodni? Mit tegyek, hogy kedvezően alakuljon a jövőm?

Az “Önismeret a Védikus asztrológia fényében” előadássorozat harmadik előadásán és workshopján ismét a Védikus asztrológia főbb témaköreit járjuk körül, ezúttal más szempontokat is figyelembe véve. Minden előadás egyedi (hiszen az ott lévő emberek életútja is egyedi), ezért az intuitív módon születő előadások a térben összegyűlt embereket szolgálja – egyedülálló módon bontakozik ki a téma, az információ.

Az előadás minden érdeklődő számára nyitott. A sorozat egyes előadásai nem épülnek egymásra, önálló estek.

Minden jelentkező megkapja a saját Védikus Asztrológia képletét kinyomtatva és együtt nézzük át azokat a témákat, amelyek a legtöbbünket foglalkoztatnak: születés, párkapcsolat, anyagi boldogulás, egészség, stb…

Az előadás intuitív módon, az összegyűltek számára a leghasznosabb információt adja. Egyedülálló lehetőség arra, hogy megismerjük a saját védikus élettérképünket.

“1965. augusztus 3-án 5 óra 45 perckor születtem, Zentán. Gyerekként eléggé visszavonult voltam, már akkor is nagyon mélyen foglalkoztattak a természeti és főleg a természetfeletti jelenségek.

Huszonhárom évig a Maharishi-féle nemzetközi meditációs társaság aktív szervezője voltam, majd 1990-től sikeres oktatója. Svájcban főiskolai diplomát szereztem a kreatív intelligencia tudományából, majd Hollandiában a Maharishi Nyitott Egyetem tanáraként vezettem a MOU műholdas oktatási TV csatorna Magyar nyelvű adását.

Néhány éve visszavonultam és azóta a saját utamat járom. Az asztrológiát nyugati és keleti tanítóktól, majd később főleg saját tapasztalati úton sajátítottam el.

Most indiai asztrológiával, meditációval, életmód-tanácsadással, ájurvédával (india ősi természetgyógyászatával), zene és hangterápiával, keleti nyelvek tanulmányozásával és indiai szakácsművészettel foglalkozom.” Dragan Milunovits

Dragan Milunovits

Dragan több ezer asztrológiai konzultációt tartott Magyarországon és több más országban is.

“Ahogy Dragan szokta mondani, az ember boldogságra lett tervezve, sokkal több energia kell a boldogtalanságához, mint a boldogsága fenntartásához.” (Illik Péter, történész)

“Nem jósol, és nem is determinál. Olyasmi, mintha meteorológiai előrejelzést adna, s azután ki-ki eldöntheti, vágyódik -e vihart átélni, vagy inkább a meleg szobából nézi.” (Barkó Judit, kommunikációs tréner)

“Mindig kiváló útmutatóval szolgált nekem.” (Harasztosi László, spirituális gyógyító)

“MINDENT aprólékosan precízen elmondott… olyan dolgokat is, amiket csak én, egyedül én tudhattam… nagyon sokat segített!!!!” (Bognár Zsuzsanna)

Védikus Asztrológia – “A fény tudománya”

A Jyotish (dzsjótis) szankszkrit szó jelentése “a fény tudománya”. India ősi védikus hagyományából származó asztrológiára utal a szó, melyet így is ismerhetünk: Védikus asztrológia, Indiai asztrológia, Hindu asztrológia.

Nagyon mély tudást és kifinomult rendszert ölel át a Védikus asztrológia. A születéskori csillagállást, a bolygó mintázatait követve olyan eszközt, élettérképet ad a kezünkbe ez a rendszer, ami segíti az életutunk megértését.

Információ

Időpont: 2019. január 18., péntek – 18.00 – 20.00
Helyszín: Sankalpa Jógastúdió
Díj: 4 500 Ft/fő, a helyszínen fizetendő.

Jelentkezési határidő: 2019. január 17., csütörtök – 19.00

Fontos! Minden résztvevőnek előre elkészítjük és nyomtatva átadjuk a védikus asztrológia képletét. Ehhez a születési dátumon és helyszínen kívül a születési órára és percre is szükség van!

Kérjük akkor jelentkezz, ha valóban el tudsz jönni a foglalkozásra.