“Minden családban kell, hogy legyen valaki, aki jobban oda tud figyelni a sors üzeneteire.”

Önismeret a Védikus Asztrológia fényében
Előadás és workshop
2018.09.14., 19.00-21.00

Az előadást tartja: Dragan Milunovits
Mi a Védikus Asztrológia?
Mit mutat nekünk, mit tudhatunk meg a segítségével a saját életünkről?
Mik az életünk valódi motivációs tényezői?

Dragan Milunovits szeptemberben megnyitja előttünk a Védikus Asztrológia kapuit egy előadás keretében, melyet workshop követ. Minden jelentkező megkapja a saját Védikus Asztrológia képletét kinyomtatva és együtt nézzük át azokat a témákat, amelyek a legtöbbünket foglalkoztatnak: születés, párkapcsolat, anyagi boldogulás, egészség, stb… Az előadás intuitív módon, az összegyűltek számára a leghasznosabb információt adja. Egyedülálló lehetőség arra, hogy megismerjük a saját védikus élettérképünket.

“1965. augusztus 3-án 5 óra 45 perckor születtem, Zentán. Gyerekként eléggé visszavonult voltam, már akkor is nagyon mélyen foglalkoztattak a természeti és főleg a természetfeletti jelenségek.

Huszonhárom évig a Maharishi-féle nemzetközi meditációs társaság aktív szervezője voltam, majd 1990-től sikeres oktatója. Svájcban főiskolai diplomát szereztem a kreatív intelligencia tudományából, majd Hollandiában a Maharishi Nyitott Egyetem tanáraként vezettem a MOU műholdas oktatási TV csatorna Magyar nyelvű adását.

Néhány éve visszavonultam és azóta a saját utamat járom. Az asztrológiát nyugati és keleti tanítóktól, majd később főleg saját tapasztalati úton sajátítottam el.

Most indiai asztrológiával, meditációval, életmód-tanácsadással, ájurvédával (india ősi természetgyógyászatával), zene és hangterápiával, keleti nyelvek tanulmányozásával és indiai szakácsművészettel foglalkozom.”

Dragan Milunovits

Dragan több ezer asztrológiai konzultációt tartott Magyarországon és több más országban is. Jelenleg barátaival egy teljesség központú, főleg az asztrológián és ájurvédán alapuló, tudatosságot fejlesztő holisztikus önismereti iskola létrehozásán dolgozik.

Védikus Asztrológia – “A fény tudománya”

A Jyotish (dzsjótis) szankszkrit szó jelentése “a fény tudománya”. India ősi védikus hagyományából származó asztrológiára utal a szó, melyet így is ismerhetünk: Védikus asztrológia, Indiai asztrológia, Hindu asztrológia.

Nagyon mély tudást és kifinomult rendszert ölel át a Védikus asztrológia. A születéskori csillagállást, a bolygó mintázatait követve olyan eszközt, élettérképet ad a kezünkbe ez a rendszer, ami segíti az életutunk megértését.

Információ

Időpont: 2018.09.14., 19.00-20.00
Helyszín: Sankalpa Jógastúdió
Díj: 4 500 Ft/fő, a helyszínen fizetendő.

Fontos! Minden résztvevőnek előre elkészítjük és nyomtatva átadjuk a védikus asztrológia képletét. Ehhez a születési dátumon és helyszínen kívül a születési órára és percre is szükség van!