Vigyázz-kész-rajt!

Kezdő gerincjóga workshop

2019.01.06. 10.00-13.00h

Ez a tanfolyam neked szól, ha megértél a változásra.
Ha szeretnél egészségesebb, kiegyensúlyozottabb életet élni. 
Megszüntetni a hátfájásod. Ellensúlyozni az ülő életmódod.

A gerincjóga gyakorlatai harmonikusan erősítik és nyújtják az izmokat, dolgoznak az ízületekkel , a kötőszöveti rendszerrel, kiegyensúlyozzák az érzelmeket, az idegrendszer működését, segítenek egy egészségesebb,jobb életet kialakítani.
Ha benned is megfogalmazódott a vágy, TEGYÉL ÉRTE!

Ajánljuk a minitanfolyamot teljesen kezdőknek és haladóknak is tudásuk elmélyítésére!

Szeretettel ajánljuk, hogy olvasd el Krisztián tapasztalatát a Gerincjógával kapcsolatban.

Két évvel ezelőtt deréktáji porckorongsérvem miatt jelentős idegsérülést szenvedtem el, emiatt gerincemet műteni kellett, és a sérült porckorong kétharmadát eltávolították. Kezdetben nehézséget okozott a járás, de még az olyan hétköznapi dolgok is, mint egy cipő felhúzása. A rehabilitáció során mozgásom ugyan helyreállt, de minden nap a hátam merevségére ébredtem, és kis megterhelés után is azonnali derékfájás jelentkezett.

Megoldást akartam találni problémámra, elhatároztam megpróbálkozom a jógával. Felkerestem a Sankalpa jógastúdiót, és elkezdtem rendszereresen járni Rékához gerincjógára. A egyes foglalkozások végén minden alkalommal azonnal érződött a pozitív hatás: megszűnt a merevség, fájdalom.

Az azóta eltelt két év alatt gerincem sokat erősödött: jelentősen mérséklődött a reggelenkénti merev állapota, és a terhelhetősége is rengeteget javult. De ennél sokkal többet is kaptam: Réka kedvessége, szeretete, odafigyelése hozzájárult, hogy könnyebben elviseljem a kezdeti nehézségeket, javuljon közérzetem, és bizakodva tekintsek a jövőbe.”

Információ és jelentkezés

Időpont: 2019.01.06. 10.00-13.00h
Helyszín: Sankalpa Jógastúdió
Díja: 4 500 Ft/fő
A workshopot vezeti: Palotás Réka

Olvass még többet a gerincjógáról!