Egység Felébredés kurzus DEEKSHAADÓVÁ AVATÁSSAL
2018. szeptember 29-30.

A kurzust Dányi Andrea egységtréner tartja.

Az Indiából hozott Egység felébredés kurzus egy olyan szentséges utazás, amely a magasabb tudatossághoz való kapcsolódással megadja a szükséges tudást, valamint a képességet arra, hogy kapcsolataid rendbetételével áttranszformáld az életed, és hogy deekshaadóként segíts másoknak is. Óriási erejű ajándék, amely egész életen át elkísér.

A hétvége során 8 lépésben egy óriási belső átalakulási folyamaton esnek át a résztvevők, miközben tovább tágulhatnak a tudatosságban, teljesebben megismerhetik az Egység Jelenséget, és az emberi életet, belvilágunkat befolyásoló törvényeket, megismerik a tudatos kapcsolódást a Forrással/Istenivel, és ahol megkapják a beavatást a deeksha közvetítésére.

A tapasztalati utazás során Sri AmmaBhagavan tanításai, energiaközpontot megnyitó meditációs technikák, jóga, elmélkedések, test- és energiagyakorlatok segítségével dolgozhatnak a résztvevők a kapcsolataikon:

 • Megláthatják, mi mindenre van hatással a szüleikhez való kapcsolódás minősége.
 • Megtapasztalhatják, hogyan is élik meg a párkapcsolatukat.
 • A gyermekükkel való viszonyukat, és dolgozhatnak mindezeken.
 • Megfoghatják a kezét a legjobb barátjuknak, belső vezetőjüknek; valamint megtanulhatják, hogyan kapcsolódjanak hozzá és kérjenek tőle bármit.

Két fontos, minden kapcsolódásunkat átölelő témaként fogjuk érinteni a hétvégén a TUDATOSSÁGOT és a FORRÁST, amelyekhez való kapcsolódással kikerülhetsz a szenvedés köréből, megtöltheted életed esszenciával és megengedheted az életnek, hogy a vágyaidat is felülmúló szépségekkel ajándékozzon meg.

Azért, hogy a tudás mindezekről személyes tapasztalássá válhasson, vezetett meditációban, a deeksha (Egység Áldása) energiájával megtámogatva nézi meg mindenki a saját életében ezeket a területeket, kapcsolódásokat. Az átalakító erejű utazás a magasabb tudatossággal való kapcsolódás és a kapcsolatok rendbetételével emel egyre inkább az Egység állapotának irányába.

A kurzus második napjának délutánján pedig, egy erőteljes tudatemelő szertartás keretében maguk a résztvevők is deekshadóvá, azaz az áldás közvetítőjévé válnak, hogy ezután saját maguk is tudják emelni a környezetük állapotát.

Azoknak ajánlom ezt a kurzust, akik:
 • Szeretnék megjavítani a kapcsolataikat.
 • Szeretnének jobban belemélyedni az önismereti/deekshával végzett belső munkába.
 • Egy alapos lórúgásra vágynak az önismereti útjukon/életükben.
 • Igazán vágynak a megoldásra, feloldozásra, és az Isteniben való feloldódásra.
 • Szeretnének deekshaadókká válni és továbbadni ezt az áldást.
 • Deekshaadóknak, akik új, könnyebb perspektívákra és utakra vágynak.
 • És bárkinek, aki érzi rá a hívást.

A deeksha energiájának forrása Sri AmmaBhagavan, ma élő guruk. Indiából kiindulva, sok ezer deekshaadó hozzájárulásával szerte a világon azon dolgoznak, hogy az emberek egyéni szenvedésének megszüntetésével és a családok szívben történő egyesítésével kiemelkedjen az emberiség a jelenlegi, konfliktusos állapotból.

Maga a deeksha egy főleg érintés útján adott energia, rendkívül erős felébresztő hatással. Tűhegynyi pontossággal rátapint a külvilági gubancokat okozó belső elakadásokra, és tapasztalati úton ki is oldja azokat. A deekshát kapó személy hamar megtapasztalja az Egység, mindennel való összekapcsoltság érzését, ahol a valóságot olyannak látja, amilyen, és ahol eltűnik minden konfliktus.

Szeretettel várlak erre az isteni utazásra!

Időpont: 2018. szeptember 29-30.
Helyszín: Sankalpa jógastúdió
Hozzájárulás: 50 000 Ft/fő (20 000 Ft előleggel)

Ismétlőknek, akik már deekshaadók, bárhol is lettek azok: 25 000 Ft/fő (10 000 Ft előleggel)

A hozzájárulás mértéke a Magyarországon is egységes árat (200 dollár) követi. Ha szeretnél részt venni, a szíved mélyéről, de úgy érzed, anyagilag ez sok lenne, kérlek írj akkor is.

Jelentkezés az elérhetőségeim bármelyikén szeptember 22-ig:

Dányi Andrea
egységtréner

Telefon: 20 294 0387
E-mail: andrea.danyi@gmail.com