Windupbird Vanda

Deeksha-estek

Kőhegyi Károly ajánlotta a Sankalpa Jógastúdiót, a tulajdonosa, Nagy Alex pedig éppen mellettünk ült… Itt tartom a Deeksha órákat. 2015-től adok Deeksha-t. A Deeksha adás technikája Sri Bhagavan, Sri Amma és fiúk, Sri Krishna adománya az egész emberiségnek, melynek alkalmazását az általuk alapított, Dél-Indiában található Egység Egyetmen oktatják. Sokan kérdezik, hogy jöhetnek-e Deekhsa-ra akkor is, ha eddig nem voltak kapcsolatban a spiritualitással. A válaszom az, hogy igen, bárki jöhet. A Deeksha nem kötődik egyetlen valláshoz sem – bármilyen vallású ember adhatja és kaphatja – mégis Isteni erőnek hívjuk. Isteni erőnek ami felébreszti a benned élő Istenit. Ott hat majd ahol ahol a legnagyobb szükséged van rá. Talán testi gyógyulást tapasztalsz, talán lelki békét, talán a kapcsolataid esetleg az anyagi háttered billen majd helyre. Olykor felmerül a kérdés, hogy miért csinálom, miért szeretnék segíteni az embereknek? Csak érzem, hogy ezt csináljam, magától megtörténik.
Windupbird Vanda Deekhsa estek

Az óra alatt senki nem mondhatja meg Neked mit fogsz érezni, mit élsz majd át, milyen változásokat fog elindítani benned amikor találkozol ezzel az erővel. A Deeksha végső célja hogy megéld az Egységet a teljes Önvalóddal, az Istenivel, az Élettel, minden Létezővel. A múltadtól, az aktuális problémáidtól, a vágyaidtól, a nyitottságodtól, egyszóval Tőled függ milyen konkrét tapasztalásokban lehet részed. Tapasztaltaink szerint a Deeksha hatására mindenki átmegy egyfajta ébredésen, tudatosabbá válik, elindul egy olyan úton, amelyen közelebb kerül Önmagához, ezáltal az emberekhez és a világhoz.

Vanda Deeksha-est

Mit jelent az hogy Deeksha? A deeksha szankszrit eredetű szó, jelentése áldás. A Deeksha adás az isteni energia átadásának folyamata, melynek eredendő célja eljuttatni a fogadót az szenvedés állapotából az Egység állapotába. Tudományos kutatások is igazolják hogy a Deeksha adás tényleges neurobiológiai változásokat idéz elő, hatására a frontális lebeny aktívabbá válik a két fali lebeny aktivítása pedig csökken, minek hatására a mindennapos emberi elme által generált “zaj” csökken, az örömre, szeretetre, kapcsolódásra való fogékonyság pedig megnő. A deeksha energia a tapasztalatok alapján sokkal inkább a tudatosságra és az érzelmekre hat, nem közvetlenül a fizikai testre.

A Deeksha-val minden élmény különleges és legszívesebben mindegyiket megosztanám. Például egyszer egy család jött el hozzám Deeksha-ra. Anyuka, apuka és 6 éves kislányuk. Miután vége volt, a kislány azt kérdezte, hogy hogyan lehetne ő is Deeksha adó, mert szeretne segíteni az embereknek.

Deeksha-estek Vandával

Szerdánként 17:30-19:15

Nézd meg az órarendet és gyere! Szeretettel várunk!