Svercsok Fanni

Hatha jóga, Astanga jóga, Meditáció és relaxáció

“A jóga megtanított arra, hogy befelé fordítsam a figyelmemet és megtaláljam azt a belső csendet, ahová bármikor visszatérhetek.”

Svercsok Fanni jógaoktató

Először 12 éves koromban találkoztam a jógával. Egy magazinból próbáltam leutánozni az ászanákat több-kevesebb sikerrel. Akkor is éreztem már, hogy pozitív hatással van a testemre-lelkemre, de nem voltam elég kitartó és a gyakorlás abba maradt.

Az egyetemista éveim alatt találtam rá újra a jógára, ami azóta a mindennapjaim részévé vált. Évekig otthon gyakoroltam, csak ritkán tudtam stúdióba járni. Ennek kezdetben csak az árnyoldalát láttam, de már rájöttem, mekkora kitartást és elkötelezettséget tanultam általa.

Amit a leginkább szeretek a jógában az az, hogy mindig lehet benne tovább fejlődni. Nem mondhatom soha, hogy kész, megtanultam jógázni. Mert mindig jön egy új ászana, ami kihívás elé állít vagy a jógának egy olyan területe, amire nagyobb hangsúlyt kell fektetnem.

A jóga megtanított arra, hogy befelé fordítsam a figyelmemet és megtaláljam azt a belső csendet, ahová bármikor visszatérhetek.

Képzéseim

  • 2017 Mandala kezdő hatha jóga oktatóképzés
  • 2017 Mandala meditáció és relaxáció továbbképzés
  • 2018 Mandala astanga jóga oktatóképzés

Fanni órái

Kezdő Astanga jóga: Hétfő, Szombat

Nézd meg az órarendet és gyere! Szeretettel várunk!