Dalmady Csaba

Tibeti jin jóga, Hatha jóga

“Célom a kortól, testi adottságoktól (és vallási hovatartozástól) független átadása azon “kincseknek”, melyek szellemi felébredésünket illetve testi egészségünket segítik, szolgálják.”

12 éves koromban kezdtem el Jeet Kune Do-ra járni a Tan Kapuja Buddhista Főiskolára. Akkor és ott láttam először meditáló embert.

Nagyon felkeltette az érdeklődésemet, ahogy ott ült féllótuszban és tudtam hogy ezt én is tudom és akarom csinálni. Vonzott is az Iskola, valamiért mégis elfeledkeztem róla miután beköszöntött a kamaszkor.

19 évesen egy Buddhista egyetemre mentem továbbtanulni; többnyire meditáltam és olvastam. Nagy hatással voltak rám azok a könyvek, melyeket magam kutattam fel: Mantak Chia (Taoista mester), Eckhart Tolle és Sri Ramana Maharsi írásai. Utóbbi olyannyira megfogott, hogy szellemi mesteremnek választottam.

Hatha jógával 2012 óta foglalkozom oktatói jelleggel.

Ehhez elvégeztem egy egyéves Hatha Jóga oktatói képzést, egy gyermek jóga oktatóit és számos workshopon megfordultam, beépítve az általam használhatónak és odaillőnek minősített dolgokat óráimba.

Autodidakta módon tanulmányozom még a védikus asztrológia (Dzsjótis) rendszerét, illetve az Ayurvédát. Mellékállásban masszőrködöm.

Célom a kortól, testi adottságoktól (és vallási hovatartozástól) független átadása azon “kincseknek”, melyek szellemi felébredésünket illetve testi egészségünket segítik, szolgálják.

Csaba órái

Tibeti jin jóga: Kedd
Hatha jóga:

Nézd meg az órarendet és gyere! Szeretettel várunk!