Bakó Ádám
Hatha jóga, Gerincjóga

“Az első jógastúdiós órám előtt megkérdeztem az oktatót, hogy hova álljak a teremben, hogy „ne nagyon lássanak a többiek.” Már nem emlékszem pontosan a válaszra, de arra igen, hogy nagyon meglepődött. Először nem értettem mi volt olyan meglepő ezen a kérdésen, de aztán eltelt valamennyi idő és érezni kezdtem, hogy ez a kérdés már engem se foglalkoztat. Bárhova állok, akkor is magamra fogok figyelni, ahogy mindenki más is saját magára fog.

Ez az egyik legfontosabb, amit megtanultam, a befelé figyelés.”

Nagy Alex
Hatha jóga, Meditáció, Figyelemgyakorlatok

“Célom, hogy ha érdeklődsz az óráim iránt, akkor egyszerű, könnyen érthető de mégis intenzív foglalkozást tartsak, hogy önmagadhoz képest előrébb léphess, nem csak a fizikai fejlődésben hanem az önismeret útján is.”

Novák Hanna
Stresszoldó jóga

“A Jóga számomra egy állandó és folyamatos fejlődés, változás, egyensúlykeresés, önismereti út – és az Életemben egy semmihez nem fogható segítség: sehol máshol nem kaptam ennyire egyértelmű magyarázatot arra, mi zajlik bennem, és hogyan tudok tenni Magamért.”

Palotás Réka
Hatha jóga, Gerincjóga, Csípőnyitás, Hatha Flow jóga, Fasciális jógaterápia

“Emlékszem január másodika volt. Délután vagy kora este. Éppen elég zaklatott életperiódusban voltam, ráadásul egy hosszúra nyúlt szilveszteri buli után. Sehol nem találtam már órát, végül az interneten rábukkantam: Sankalpa. Mindegy, jó lesz, legalább van óra. Azt mondják, ahogy indul az év, úgy folytatódik. Gondoltam bulis évem lesz. Akkor még nem tudtam, hogy az év számomra csak ez után, ott, abban a teremben kezdődik el. Valami különös érzés járt át: megérkeztem, itthon vagyok, ez az én világom. A flow azóta is tart. Kinyílok és kinyílik a világ.”

Windupbird Vanda
Deekhsa-estek

“Az óra alatt senki nem mondhatja meg Neked mit fogsz érezni, mit élsz majd át, milyen változásokat fog elindítani benned amikor találkozol ezzel az erővel. A Deeksha végső célja hogy megéld az Egységet a teljes Önvalóddal, az Istenivel, az Élettel, minden Létezővel. A múltadtól, az aktuális problémáidtól, a vágyaidtól, a nyitottságodtól, egyszóval Tőled függ milyen konkrét tapasztalásokban lehet részed. Tapasztaltaink szerint a Deeksha hatására mindenki átmegy egyfajta ébredésen, tudatosabbá válik, elindul egy olyan úton, amelyen közelebb kerül Önmagához, ezáltal az emberekhez és a világhoz. “